uppesittarkväll alla Macbook air

det är så jäkla skönt att ha en egen dator. Jag är ju inte direkt van när det kommer till mac världen men hittills har det varit riktigt bra. Installationen och uppstarten av datorn gick hur smidigt som helst. Det märks att dom satsar mycket på användarvänligheten precis som i Iphonen.

Jag har haft PC sen jag vet inte hur länge. Jag kommer ihåg när pappa tog med första datorn hem och han började lära mig hur man gjorde kataloger och installerade program i DOS som det hette. OMG det har hänt mycket sen dess på alla fronter. Kommer också ihåg när jag började tanka hem musik och var HUUUR glad som helst när jag lyckats ladda hem en 3,5mbit MP3 efter sådär en timme med knackigt 56 modem.

Nu när jag börjar tänka på hur mycket datorer har betytt för mig blir man nästan lite nostalgisk. I Rimforsa så fanns det inte så mycket att göra och jag började tidigt att prata med folk över diverse chattar av olika slag. IRC och kanal träsket var det ja hängde mest i på den tiden, skunk, smurf och lunarstorm var jag så klart även med på och ICQ hade jag rätt länge med innan MSN tog över mer och mer.

Va händer med MSN förresten? är det någon som fortfarande använder det?

Det är i alla fall jävligt nice med en ny dator och den här världen ska bli mig ett nöje att utforska som den datanörd jag är!

Det blir en lång natt så hinner säkert skriva mera senare 😉