,

Träning i Thailand

Tränarna sa till mig att bryta träningen efter bara en halvtimme och det var för att ja brände mig som fan det första ja gjorde när ja kom till Thailand. Ja använde så klart solskydd osv men att gå ifrån minus typ tio grader i Sverige till 35 i sol i Thailand va visst för mycket.

Helt seriöst så har ja bytt skinn som en jävla ödla första veckan här men tränat har ja kunnat gjort ändå även om det inte varit på dom ordinarie passen då eftersom dom kör mycket clinch. Ja har istället kört personlig träningen istället vilket varit skibra!

Ja tränar 5-6 dagar i veckan här och brukar köra runt 5 ronder mitts per gång. Vilket är sjukt jävla jobbigt i den här värmen då inte minst. Mittsträning är sjukt jobbigt även hemma som en del av er säkert vet.

Min tanke är att träna med så hög kvalitet som möjligt och istället för att springa 1,5 mil innan träningen som en del kan göra, så tränar ja direkt med tränaren istället. Fystränare kan ja göra hemma istället. Ja jobbar också en del när ja är här så det passa perfekt.

Träningen är i alla fall skitbra och ja har börjat komma in i träningen ordentligt nu. Huden har också börjar anpassa sig och ja är brun som en pepparkaka nu.

Nu är det bara min två stora blåsor som måste bli bättre. Den gör svinont men det är bara tejpa och köra på. Värst är i början sen är man så trött att man inte tänker på det.

Här kommer lite blandade träningsbilder ifrån Tiger muay Thai. Ja har lagt upp tränings klipp på instagram med så följ mig där så kan du se dom. Instagram ivung

20140213-183645.jpg

20140213-183959.jpg

20140213-184039.jpg

20140213-184053.jpg

Någon som är sugen på att följa med på träningsresa till Thailand nästa år igen? Ja kommer fortsätta åka under februari och i alla fall minst en gång per år.