,

Train hard fight easy

ja kan sova hur mycket som helst just nu känns det som. Det har varit mycket tung träning den veckan och det känns i kroppen att den är väl använd. Idag var det riktigt tung på träningen. Det var tungt att lyfta mina armar och det var tungt att lyfta benen.

Kroppen är inne i ett nerbrytande stadie och i det här fallet så är det bra bra då ja ska droppa nått kg i muskler för att lättare ta mig ner till 60kg den 12 feb.

…det är två dagar av hårdträning kvar och sen får jag vila hela söndagen sen. Alla som gjort mittsträning vet hur jobbigt det är och jag tränar värkligen skiten ur mig just nu!

Jag hatar verkligen när jag är trött på träningen och jag försöker att aldrig visa att jag är trött på träningen för det blir lätt att man gör det när man går matcher också. Om ja visar för mycket känslor i min match så får min motståndare energi. ..i match då är det bara att bita ihop och slå tillbaka för det finns inget annat alternativ!

åke
Åke min kära tränare som gav mig massage idag efter träningen. Den behövdes men vi tar värkligen hand om våra Fighters på klubben det kan man ju inte säga nått annat om. Han tränar mig sex dagar i veckan

Idag kom ja in i ett stadie på träningen när ja höll gick på nästan bara instinkt, ett stadie som är långt bortifrån när man fortfarande kan skratta eller prata samtidigt som man tränar utan man behöver all energi för att fokusera på nästa grejj. Nästa spark, nästa slag, nästa moment. Det känns som om man tränar för att överleva och på sitt sätt så är det så för när det är match så står en person i andra sidan av ringen som vill slå och sparka skiten ur dig om inte du gör det först!

Train hard Fight Easy finns ett uttryck som heter. Det är när du tränar som hårdast som gör att du tar hem matchen sen. …Train hard Fight easy.

i morgon är det ny dag med ny träning.