Snart är det jul

En vecka kvar sen kommer tomten!! eller? Det va länge sen han slutade komma till mig haha …ja har i alla fall gjort en önskalista. Jag önskar mig en miljon och sen matkuponger önskar jag mig och biobiljetter. Man kan alltid önska sig brukar mamma säga så okey ja önskar mig två miljoner 😉

Jag kom precis hem ifrån lunchträningen på jobbet. Det va fyra fem stycken där i alla fall. Det är bra så att ja har nått att göra på dagtid för just nu är det rätt lugnt alltså.

14446097_10154316538275804_899769177364971188_n Bild ifrån ett av våra lunchpass.

Efter lunchen gick jag och hämtade ett paket med skydd också. Vi säljer ju handskar, benskydd lindor osv på klubben och det tar slut med jämna mellanrum så då får man fylla på.

I fredags skulle jag hälsa på Sara och Push by sara men det blev aldrig av ja somnade och hennes saker tog längre tid än planerat. Det va dessutom en del som skulle roddas inför helgens matcher. Sanna gick sin tredje match och det är alltid kul att coacha fighters. Nu är det bara lära sig av matchen och fortsätta skruva som det heter. Skruva = fortsätta förfina, ställa in öö aa träna på det som man missar på helt enkelt.

På torsdag är det förresten instruktörsmiddag det ser jag fram emot. Det är ett riktigt bra gäng 🙂