Snacket går

Träningen gick skitbra och vi skrattade så vi nästan grät några gånger.

Anna tyckte det träningen var rolig men ja pressade henne lite och hon vart rätt så trött där på slutet men fortsatte ändå kriga på bra. När man tränar med folk så märker man lite vad dom har lättare och svårare för. Det behöver ju inte betyda att dom är dåliga på det andra men i det här fallet så sparkade hon bättre än vad hon slog även om hon slog helt ok med.

Sparkarna gillades i alla fall och nästa gång kommer vi slipa vidare på framför allt slagen då. Fråga henne va hon tyckte om träningen nästa gång ni ses. Hon hade GANSKA mycket träningsverk i vaderna efteråt.


Anna och jag efter passet. En riktig selfi-bild!

Hon kommer förresten att vara programledare i i ett nytt program på Corren som heter Snacket går där dom tar upp heta hämnen som fångas upp genom sociala medier. Kul idee och det ska bli kul att se faktiskt. Gilla dera sida här

Aprå på tema snack så har jag haft tema ”dålig” humor på facebook. Om du inte vet varför mammutarna dog så måste du börja följa mig på facebook för det är DÄR du får reda på såna där otroligt viktiga fakta!

Jag tänkte att jag ska lägga upp någon bild ifrån nya lägenheten fram över med men ja vill få lite ordning på den först så håll utkik i bloggen.

ps kommentera och tipsa om ditt bästa/sämsta skämt! ….A skeleton wanted to go to a bar but he had no body to go with.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *