,

Skönt att vara framme

Resan har gått bra och det tog bara några timmar att ta sig hit. Vi bor hos en polare som heter Botond och hand familj. Det är skit bra eftersom han känner till staden bra och sånt.

20121020-013034.jpg

Det är fortfarande varmt här vilket är så jäkla skönt!! Det är typ som sommar i Sverige. 20 grader och ja tror att det var typ 15 grader varmt på kvällen när vi kom hem.

20121020-013237.jpg

ja ska snart lägga mig var det tänkt. Det har varit några dagar med mycket resande och vi har hunnit med en del saker.

Idag var vi bl.a. på ett känt spa hör i stan. Vi har haft en typ heldag och varvat olika bad med bastu.

Största delen av badstället var utomhus med så vi har solar och badat hela dagen. Budapest varma källor värmer upp vattnet här och det är tydligen 80 grader innan det kommet till själva badstället. Efter den här dagen känns det faktiskt som om man kommit in i lite semester mode vilket känns bra.

Tyvärr var det ju vatten överallt så ja tog inte med mobilen in på stället.

Men kan lägga upp några bilder därifrån senar för er som vill se. Det var ett rätt gammalt bad men jätte fint!

På kvällen har jag och Jossan kollat runt själva och hittade massa roliga saker. Allting här är skitbilligt för oss så vi känner oss täta som fan 😉

Bäst idag måste ändå varit när vi hittade en ett ställe med MASSA spel på av olika slag. Ja gillar ju shoot em up spel och hittade ett Alien spel som hette Alien Exterminator SÅÅ JÄVLA BRA!!!!!

20121020-014013.jpg

Det var seriöst det bästa av den typen av spel ja kört och ja kände mig som en femårig på jul afton typ!! Det här var kontrollen till spelet!

20121020-014137.jpg
Den vibrerade som fan när man sköt och det fanns olika vapen att fixa till den som aoutmat och osv. Ja va helt jävla inne spelet direkt och var asvarm efter!

20121020-014328.jpg
Den här bilden fångar verkligen inte min entusiasms när ja spelade men ja ska filma när ja spelar nästa gång för ja SKA spela minst en gång till innan ja åker hem 😉

Dags att lägga sig. Ja gick upp nio i morse så är helt jävla död egentligen!

I morgon ska vi leta Thaiboxning och Kickboxningsklubb! Du känner inte till någon?