saker som berör

Har du haft en bra helg? Min har varit bra. Ja har inte gjort något speciellt faktiskt bara varit hemma och chillaxat med Hanna. Jag tycker att det är jobbigt att vara ledig. …ja behöver träna på att vara ledig. I lördags va det riktigt jobbigt faktiskt. Ja har så mycket ider i huvet och så mycket saker jag funderar på och jag har svårt att varva ner. Oftast tar det två dagar innan ja känner att ja kan släppa jobbet lite. Det kryper nästan i kroppen och det känns nästan som om man håller på att bli galen under perioder. Det slutade med att jag svarade på jobb mail när jag satt på toaletten haha …asså ja visste inte om ja skulle skratta eller gråta men det va så jävla skönt att få det gjort bara. Svaren på mailen alltså. LOL

Länge jobbade jag alla dagar i veckan och i stort sett bara kvällar. Nu försöker jag vara ledig lördag och söndag i alla fall men det är fan svårt alltså. Det är en konst att kunna chilla brukar ja säga och ja måste träna mera på det.

I lördags så kolla ja lite på melofestivalen och den här gången var det ju två personer ifrån Colombia med vilket va lite kul. Som jag skrev på Facebook så tog det många år innan ja faktiskt med stolthet kunde säga vart jag kom ifrån. Det låter kanske helt sjukt för många men som chokladpojke på landet så lärde man sig snabbt att det inte var något bra att vara annorlunda. Allt gick bra tills man vart osams med någon då kunde man bli kallad både det ena och andra. Det var så jävla lätt för folk att börja trycka på punkterna som var så uppenbara.

Det som var bra var ju att man till slut inte reagerade på sakerna längre. Dom gånger man fick höra turkjävel eller liknande saker så tänkte man bara att va fana kan du inte bättre än sådär din jävla idiot. Såna här saker förekom inte så ofta men dom förekom och kände man sig vilsen innan så kände man sig garanterat inte mer välkommen sen.

jonhenrikfjällgren
John Henrik gick vidare i lördags och tjejen som också är riktigt bra gick till andra chansen.

Jag glömmer faktiskt aldrig första gången jag hörde John henrik. Ja fattade inte ett skit om vad han sjöng om men det han gjorde berörde så jävla mycket. …kanske för att jag lika gärna kunde ha blivit renskötare, som kolmårdstroll i Rimforsa. Som adopterad så vet man ju aldrig vart man kommer hamna.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *