Såhär fredagsmyser jag

Att få ihop lägenheten är lite som ett 3D pussel. Vardagsrummer ser helt olika ut beroende på hur jag ställer sakerna. Jag behöver ju bli av med lite saker och tills dess får ja pussla lite med platsen helt enkelt. Ja trivs i alla fall redan skitbra i lägenheten.

Har haft en riktigt bra dag idag. Ja vaknade svintidigt (kl tio) efter att sovit dåligt och jag kände att jävla skit ja måste få lite bra sömn och funderade på att sova vidare. Va och klippte mig på Sara D och dom va lite försenade så jag drog och köpte en Cappuccino på Cafe Duxe som ligger bredvid dom och sen gick tillbaka till Sara D för att svara på lite mail under tiden dom vart klara.


Tadaaa. Färdig. Alltid kul att klippa sig där. Både Sara och Lina är riktiga flummon och alla pratar om allt och ingenting.

Har lagt in månadens nya medlemmar också och skickat iväg filer och annat jocks som va tvungen att göras klart idag.

Jag tänkte dra och träna först men tiden rann iväg lite och jag behövde fixa klart så ja vart hemma istället med jobb.

Igår hade jag en riktigt jobbig dag. ja va ledig hela dagen faktiskt och jag vart så jäkla rastlös alltså. Det är ju lite omställning med inte minst då man är van att bo med någon. Jag brukar ju jobba på kvällarna med och det slog mig igår att shit va gör folk egentligen på vardagkvällarna??

Idag känns det i alla fall bättre och min ”adhd” släppte som tur var. Har en helkväll med mig själv i soffan tillsammans med nr 22.


nr 22 = kyckling med jordnötsås och glass ifrån Nangs kitchen.

Nu ska jag kolla vidare på min nya favvo serie ROME. asbra. I morgon är det dags för World Class jobb. Ses vi?

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *