,

SÅ fucking störande!!

Ja fick inte behörighet i matten A den här terminen pga för myckt frånvaro i just det här ämnet. Detta trotts att jag räknat extra matte flera i gånger i veckan. Jag har presterat mera i matten den här terminen än vad jag gjord under hela min tid på Folkhögskolan. Så fucking störande!!!

Det känns som när man misslyckats i högstadiet …IGEN!! …och man bara ville slå sönder nått!!!!

Först kändes det lugnt men ju mera ja tänker på det desto mer förbannad blir jag. Det finns olika anledningar till från varon missade och stannade bussar. Jag har bla ibland VALT att stanna hemma pga att som 28 åring så har du en del andra åtagande att göra förutom att plugga då. Faktum är att jag ansett att jag jobbat effektivare genom att vila när jag behövt och jobba extra istället. Det har uppenbarligen fungerat men inte om man ser till närvaron på just dom här lektionerna.

Hur jag än bollar dom här tankarna och så kommer lärarna bara till slutsattsasen att ja har mig själv att skylla!? Det som gör mig mest förbannad kanske är att dom har ”rätt” och ja känner bara för att straffa mig själv på nått jävla sätt men ja vet att det inte hjälper.

Någonstans känns det som när jag hamnade emellan stollarna tidigare i skolan och TRO MIG ja va inte den ända heller!

Istället för att se till vad varje person presterar och vilken nivå dom börjar på kollar lärarna istället på hur mycket man BORDE ha gjort. Hur mycket Närvaro man MÅSTE ha eftersom alla barn har ju samma förutsättningar att gå i skolan, ta sig till skolan elle vadå?

just nu skiter ja i mitt eget problem ja är nog mest förbannad men jag tänker på alla andra barn och vuxna med för den delens om går i skolan och blir jämförda med personer som har ”lätt” i skolan.

Ja vet inte hur jag ska skriva mera riktigt egentligen. Vissa personer har olika lätt för olika saker. Gör olika grupper och nivåer som passar olika personer så kanske dom också klarar att gå ut skolan med i alla fall G. Istället för MVG som dom antagligen ändå aldrig har vågat drömma om för det finns inte i deras ordbok.

nee nu ska ja bara hålla tjäften för det här börjar kännas som ett ända stort klagobrev….