Premire nya bloggen

1383581_10152746694820804_479698240105722511_n

Äntligen är den nya bloggen uppe! Den är betydligt ljusare i designen och framför allt så är den responsiv. Alltså den ser olika ut beroende på om du besöker den i mobilen eller i datorn vilket är fan ett måste om du jobbar med hemsidor 🙂

Va är det här för jävla skämt!? Ska han börja blogga igen? Vem fan bryr sig tänker säker många nu och skrattar inombords. ..LOL …jaa det är en bra fråga alltså. va ska ja egentligen skriva om? Joo tanken är att du som vill i alla fall ska få följa med lite på resan bakom allting. Bakom Fight Center, bakom olika mediauppdrag jag får och saker som händer i almenhet. Ni som känner mig sedan tidigare vet ju att det är både högt och lågt som kommer ur min munn. Ja vart ändå head hauntad till paradise hotell av någon anledning eller?!

vad har hänt sedan sist då? …ja har gått och blvit ungkarl igen det är vad som har hänt. För er som levt i förhållanden vet ju att det blir en rätt stor omställning ändå. Va ska ja göra med all jävla tid? …ja jobbar ju redan massor ska ja jobba ändå mer nu? Det va ett halvår sedan vi gjorde slut och jag trodde aldrig jag skulle säga det men jag trivs rätt bra med att vara själv ändå. …lite i alla fall. ibland. …typ.

Aprå på roligare saker så tränade jag faktiskt med modeikonen Angelica Blick för några veckor sedan. Det är en coolt tjej alltså! Där snackar vi en driven kvinnlig entreprenör. Hon har en av sveriges största bloggar och har över en miljon följare på instagram och är en av dom där personerna som faktiskt lever på sin blogg. Hon hade vägarna förbi och kontaktade mig på fejjan för hon ville komma igång med sin thaiboxning igen. Hon tränar annars på Fight box i Stockholm men reser ju runt en heeeel del världen över så det är svårt att få till träningen ibland. Hon var i alla fall supernöjd och vi får se när vi tränar ihop nästa gång. Hon fick lite saker att träna på till nästa gång.

Jag skrev ju för några dagar sedan på fejjan att Corren kontaktat mig. Idag hörde dom av sig igen och dom kommer faktiskt och hälsar på ikväll. Jag berättar mer i bloggen sen.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *