,

Ny sponsor. Cafe Mokka

Shit är riktigt seg efter två dagars träning på raken. Mittsträning och kampsport är jäkligt energikrävande. Jag börjar komma tillbaka igen efter förkylningen och det känns bra även om ja måste bygga upp konditionen igen känner jag.

Dock är ja inte dirket otränad vilket så klart gör att ja säkert kommer tillbaka snabbt igen. Jag har tränat lite gym under tiden. Höll iof på och spy under den träningen men va faan skam den som ger sig haha

Var och käkade på Cafe Mokka idag dom är nämligen mina nya matsponsorer. Jag har alltid gillat det stället innan så jag tänkte att det skulle ju passa perfa att få sponsrad mat där. Dom har alltså pasta sallader med säkert 40 olika saker man kan blanda i!! Det passar perfekt om man tex vill lägga upp sin mat själv beroende på man vill nå för resultat. Vill man deffa så drar man helt enkelt ner på kolhydraterna bara eller som jag idag hoppade över dom helt.

Det är bra käk för oss som tränar helt enkelt 🙂

Fixade äntligen upp den nya skylten till klubben idag med. Jag har haft den hemma i en månad typ och den kostad lite att ta fram men fördelen är att jag fått filerna till skylten i ett bra format som klubben sedan kan använda till kläder, tryck p vattenflaskor osv.

TADAAA! Nu hittar alla till klubben eller?