MMA träning på Fight Center

Kom precis hem har varit och sett på Game of thrones säsong 4. I sommar börjar säsong sju och det gäller ju att komma i rätt mooode så ja ska se säsong 4-6 LOL …okey ja är en äkta nörd. Älska den serien!

En anna serie som jag gillar som fan är Wentworth som är en remake of kvinnofängelset. Riktigt bra serie. Helt klart en av mina top tre bästa serier jag sett. Så ett tips.

I morgon ska vi köra MMA på Fight Center igen. Vi har haft MMA tidigare. Vi hade tom med en bur på klubben men den tog så sjukt mycket plats så va inte värt att ha.

Lisa Engelke och Rebecka som är en av klubbens medlemmar.

Det är kul med MMA i alla fall ja tränade några pass för några år sedan men NEJ det är inte jag som håller träningen på klubben utan det är Lisa Engelke som är instruktör på klubben sen innan. Hon har tränat MMA under många år och det väldigt uppskattat instruktör.

Vi sattsar som vanligt stort på träning för motionärer och klubbens MMA för just motionärer passar alla förutom dom som vill tävla skulle man nog kunna sammanfatta det som. 🙂

Om du gillar brottning, BJJ, SW och allt som händer på marken kom och testa. Dom som tränar delas in efter teknisk nivå och man är med på så mycket man vill.

Dags att kolla nyheterna innan det är sovdags. Att se nyheterna är en av mina dagliga rutiner. Jag gillar att se vad som händer ”IRL”. Många ser tyvärr sina ”nyheter” på Facebook och andra sociala medier. Tyvärr har dom nyheterna en tendens att bara visa sånt som dina vänner redan gillar och ifrån personer som tycker ungefär som du själv gör. Inget fel i sig men den bubblan med nyheter kan vara rätt liten. Risken är att man blir hemmablind.