mitt nya liv

15354306_10154500826045804_1609551079_o

God morgon god mooooooorgooooon! Fan va trött ja va igår alltså. Ja köpte värsta hamburgaren efter jobbet. Tryckte den och dog i sängen. Om ja såg lite frånvarande ut igår på jobbet så är det inte för att ja är mer iq befriad än vanligt utan det var pga sömnbrist. ..eller pga att ja försöker komma upp lite tidigare snarare. I lördags vaknade jag fyra på eftermiddagen och igår kl halv åtta på morgonen och idag typ sju på morgonen. Tanken är att fortsätta komma upp på den tidigare delen av dagen som normalare människor.

Det här är alltså det andra inlägget i min nya blogg. Det är rekord. I den nya bloggen då vill säga för jag bloggade ju faktiskt i typ varje dag i typ fem år. Ibland när jag läser gamla inlägg så tänker ja att hur fan tänkte jag här!!? …eller så jävla omoget det där va och shit där mådde jag faan inget bra alltså. aaaa i alla fall det finns mycket gamla inlägg att läsa för dom har jävligt lite att göra haha

Föresten om du undrar varför det saknas ord ibland och varför meningarna ser lite konstiga ut osv så är det för att jag skriver nästan lika snabbt som jag tänker OCH ja har dyslexi. Min skolgång med två ord. åt helvete.