Mina läsare får 10 dagar fri träning

Jag vet att det är många som följer bloggen och det är alltid kul att träffa mina läsare som dyker upp där man minst anar det. Senast på Lunnevads folkhögskola i veckan faktiskt. Ja ligger som Linköpings 20 mest lästa blogg nu om ja inte mins fel och det är oavsett kategori då så visst blir man lite stolt det måste jag säga.

Framför allt med tanke på att jag själv driver sidan och inte bloggar genom etablerade sidor som veckorevyn, spotlife, shape me up och vad dom heter allt som gör att man får fler läsare utan att egentligen behöva göra så mycket.

Själv tänker jag så att ja vill ha läsare som vill följa mig för att dom själva valt att gå in på sidan av någon anledning inte massa läsare som bara råkar trilla in 😛

I alla fall. Ja känner att jag vill ge dig som följer bloggen någonting. Därför ger jag faktiskt bort 10 dagar fri träning till alla som kommenterar under det här inlägget.

Dom här brukar jag bara ge bort till Fight Center´s medlemmar men den här gången gör jag ett undantag. Du kan bara använda ett VIP-kort själv men om du skulle ha fler så kan du ge bort det istället till någon vän eller bekant som du tror skulle bli glad.

Såhär får du 10 dagar fri träning på Fight Center. Kommentera under det här inlägget och skriv gärna vad du gillar med bloggen. Det är inte ett måste att skriva vad man gillar men det skulle vara kul att veta lite varför du följer bloggen. =)

Alla som kommenterar till på måndag får ett VIP-kort. tipsa gärna dina vänner om både VIP-korten och min blogg. Du kan hämta ditt VIP-kort nästa vecka sen på Fight Center måndagar och Onsdagar 16-21.00 =)