,

Konsten att chillaxa

Ett sunt sinne i en sund kropp finns det ett utryck som heter och det tror ja stenhårt på. Allt man äter och gör på påverkar kroppen på olika sätt men det som många glömmer och som kanske är bland det viktigaste inom speciellt idrott på hög nivå, är återhämtningen!

Samma sak gäller om du har häcken full hela dagarna på jobbet, med familj och allt annat som oftast ANDRA tycket att man borde göra.

Att träna hårt är rätt lätt att göra men ATT TA SIG TIDEN att vila emellan varven är kanske det viktigaste av allt för att bli framgångsrik (vad nu det innebär, det tar vi en annan gång) och kanske även för att bli lycklig.

Yogan påminde mig om någonting jag saknat i flera år. Nämligen ett sätt att släppa all prestige i träningen för en stund då ja tävlat väldigt mycket. Träning för att ”må bra” är lite nytt för mig. Ja har länge tränat för att bli best!

Jag har alltid haft ett stort intresse för asiatiskt kultur eftersom jag började med kampsport väldigt tidigt. Inom all kampsport är andning och fokus en stor del av träningen men man finner inte samma lugnt som när jag idag tränade Yoga. Efter yogan kände jag sinnesfrid skulle man nog best kunna beskriva det som.

när ja gick i mellanstadiet så mediterade jag regelbundet under en tid och det tror jag att ja haft stor nytta av fast ja inte vetat om det. Ja kan tex snöa iväg i mina egna tankar väldigt lätt när ja åker buss och ja blir inte så lätt stressad heller.

Den förmågan har tyvärr blivit sämre med tiden även om ja aktivt tänker på den.

nu mera har jag svårt för att kunna se på en sådan sak som film själv. Bara en sån sak! Mitt sätt att slappna av lättare har varit träning och det har fungerat jävligt bra då ja är lite av ev sökare och rastlös själ men Yogan fick mig att lättare fokusera på nuet och möjligheten att inte minst träna på att slappna av utan stimulans ifrån massa olika saker.

Många går in i väggen idag, glömmer bort vad som faktiskt betyder någonting och varför man började göra saker ifrån början.

Ja kommer fortsätta ”försöka” ta mig tiden med Yoga för att kunna leva mitt liv ändå mera fullt ut och i nuet.

Ett tips fundera på när du senast låg helt still på dagen eller eftermiddagen utan ljud ifrån radion, tv,facebook. Utan helt enkelt bara vara JUST NU!?

Jag tror att receptet för framgång är att man ska lära sig av historien, leva JUST NU och fundera på vart man vill vara i framtiden!