Kampsportsträning

I veckan så ska jag träna en hel del var det tänkt och ja ska hålla fortsättning och avancerade passet på klubben både måndag och onsdag.

Ja tänkte hjälpa till en del på
Nybörjarträningen också som är efter. Så om någon villa och provträna i veckan så kommer jag vara där 🙂

Nu över sommaren så handlar mycket av min träning om att ha kul på träningen. Att träna och lära utan press och hela tiden sträva efter att förfina min tekniker även om ja gjort dom tusentals gånger.

Ja hade tänkt att springa med några boxare i Ryd men ja sov inte så mycket i natt så ville inte träna när va ja var så trött. Bättre att träna i morgon.

Ja ligger och kollar på life of Ryan på MTV. Ryan schekler som serien handlar om är en grymt bra skatare som tävlar som PRO.

20110703-053112.jpg

Rätt intressant att följa honom. Det händer mycket och även om ja är långt ifrån lika erkänd som honom så känner jag egen vissa tankar. Han brinner verkligen för det han gör och försöker göra sin grej precis som jag med kampsporten.

Det är lite speciellt att satsa mycket på det man älskar. man får ställas inför tankar om prestationer och kritik till höger och vänster.

Alla vill ju vara en vinnare right? …men det många tyvärr inte tänker på är att vägen till framgång oftast är lång och det är ingenting som är självklart. Man måste bara fortsätta tro på det man gör och sikta högt.

Sådär nu fick ni lite tankar kring the fighter life!

Om ni vill se lite tv intervjuer med mig kolla i mitt media arkiv på bloggen 🙂

Se you later!