julpyntad klubb

Känslan när man vaknar halv fem på eftermiddagen och fundera på va man gjort med sin lördag. …den suger. Jag hade iof ändå ingenting planerat men ändå.

Jag är inne i en period just nu där jag bara vill vara hemma på helgerna. Jag känner inte för att prata med folk ja ”orkar” inte gå ut och framför allt inte festa. Senast jag festa, det va på Fight Center´s klubbfest men innan dess va det jävligt länge sen alltså. Jag är trött på skiten.

Egentligen har det nog med att göra med att jag blev singel igen. Ja ville nog inte bli det även om det kändes som ett rätt beslut. Det hade dessutom varit på gång ett tag.

Senaste minnet ja har av en ”all in” utgång va att jag stod på harrys så kallade köttmarknad. Det kom fram en tjej som sa, kom och dansa Jonas, stå inte där och se ledsen ut. Jag var inte ”ledsen” egentligen men när jag kollade ut över dansgolvet och såg alla fulla människor så kände jag bara att fy faan va gör ja här egentligen!!? Sen dess har jag inte gått ut igen och typ varit hemma varje lördag. Det är några månader sedan.

Jag har ju typ ingen julstämning hemma. Jag funderar på att köpa en liten minigran i alla fall som ja kan ställ någonstans i mitt vardagsrum. LOL

15491822_962862243858550_1329149845_oMartin som är en av klubbens medlemmar överraskade mig och hade faktiskt julpyntat receptionen med sina egna pengar osv. Nu känns det i alla fall som jul på klubben. Ja vart såklart väldigt överraskad! så stort tack Martin 🙂

Ja måste ha världens bästa medlemmar. <3