Jag börjar med PT igen

Idag har jag öppnat för folk som vill träna på jobbet och köttat serier. Slapp söndag va? Sanningen är att jag behöver träna på att vara ledig. Ja hatar att va ledig när jag inte gör någonting ”vettigt”. Det känns som att jag inte har något liv då och kan lika gärna dö eller nått. …det va lite överdrift med dö grejen men ja tänker att ”va gör jag här” tänker ja i mitt huvud ibland. ”Ja kastar bort mitt liv”.

…i alla fall. Det är flera som frågat om ja håller personlig träning och jag höll mycket sånt förut men eftersom jag nu mera jobbar heltid med eget företag osv så valde jag helt enkelt bort den biten. Jag håller i dagsläget nästan tio pass i veckan ut över det administrativa jobbet som görs. På sommaren är det däremot förre som vill börja träna så jag tänkte börja erbjuda PT igen då det är mindre att göra.

Det här är mest som en kul grej då ja gillar att hjälpa personer med sin träning. Jag kommer ta emot tre personer i veckan, så länge jag tycker det är kul helt enkelt. Du behöver inte vara medlem för att träna och det kräver inga förkunskaper. Träningen läggs upp helt efter din nivå.

Jag har bla tränat modeikonen Angelica Blick, Anna Malmborg (tidigare chef på Corren, jobbat med aftonbladet osv), Charlotte ”Glitzy” Jofessson och glamour modellen Helena Wiktander för att nämna några. Ut över det så fick jag ett stort uppdrag av Linköpings kommun där jag skulle hjälpa personer som var extrem otränade att hitta glädjen i sin träning vilket var väldigt kul 🙂

Lite kul hittade ett klipp där just Angelica Blick tränar med Mårten Nylen på Fightbox i stockholm.

Ni som vill träna med mig hör av er på fejjan, via bloggen eller Fightcenter.se.

Det ska bli kul att börja med personlig träning igen. Det va några år sedan jag hade det nu men jag har tusentals timmar bakom mig som instruktör för olika nivåer och i dagsläget över 250 aktiva medlemmar vilket säger en heeel del.