Intervju med corren

Hola como estas? Hej hur mår du på spanska för er som inte vet. Jag vet knappt själv därför va ja tvungen att google-translata det hahaha ..ja är ju född i Colombia. Latin amerika men kan bara några meningar på spanska. Ändå mindre stava till det. Ja gick faktiskt spanska i gymnasiet. Det gick skitbra tills både ja och läraren insåg att vi hatade varandra. Ja va iof alltid sen och pratade nog en hel del också fast på ”fel språk” då. Ja va rätt skoltrött tyvärr. Det hade varit kul att kunna spanska ändå. Jag har tre äldre bröder och dom kan prata flytande.

Igår eller i måndags menade jag. (mina dagar flyter ihop) Så var alltså Corren på besök för att ta bilder och intervjua mig och några av klubbens medlemmar.

15384462_1252539978122423_8821793077190522874_o

Det hela började med att dom hörde av sig till mig angående Lina Ånesens intervjue i sveriges radio förra veckan. Lina va instruktör på Fight Center innan hon och Yousef drog iväg till thailand för att träna på obestämd tid.

I alla fall. När dom hörde av sig så var jag snabb som fan på att pitcha in ytterligare en ide. Vi har nämligen ovanligt mycket tjejer som tränar på klubben. Det är inte helt ovanligt att det är uppåt 80% tjejer på passen. Ibland till och med mera.

Vad är det egentligen som gör att det är så många tjejer som tränar just här? Kampsport ses vanligtvis som en typsikt mansdominerad träningsform.

Vi är dessutom under högsäsong över 300 aktiva medlemmar och därmed en av sveriges största thaiboxninsklubbar. Ja gav dom möjligheten att ta reda på varför.

Dom va där under nästan hela passet och tog massa träningsbilder och intervjuade mig och 2-3 andra elever.

reportaget eller artikeln eller vad det nu heter kommer att kunna läsas i början av nästa vecka i tidningen så håll utkik!

Det hände en grej på vägen hem ifrån jobbet förra veckan. Det va lite läskigt faktiskt. Nu i efterhand så tänker jag att faan det kan gå snabbt ibland. Det där kan hända vem som helst under fel omständigheter. En annan sak slog mig när ja skulle ringa var att ja inte kunde telefonnumret till SOS alarm!