Inspiration

God morgon kära bloggläsare! Min nya morgonrutin förutom att svara på mail, sms och kolla mina sociala medier är att blogga. Det är en rätt skönt morgonrutin ändå. Man samlar sig lite inför dagen och planerar lite.

Just nu är det färre som tränar och där med betydligt mindre administrativa saker att göra. Ja lägger istället fokus på att kolla över företagets rutiner och att läsa på om marknadsföring, försäljning, service och entrepenörskap.

För er som inte följ bloggen sedan innan så kan ja berätta att jag alltså inte har någon utbildning förutom gymnasiet. Jag gick ut gymnasiet med 14 ig och jag tror att man läser typ 20 ämne totalt sätt. Det gick inte så jävla bra med andra ord i skolan. Ja har bla dyslexi har jag fått reda på. I praktiken innebär det att jag förstår vad jag läser bra men jag läser jävligt sakta. Varje blogginlägg läser jag säkert tio gånger innan jag postar det. Ändå hittar jag nya stavfel och ord som saknas varje gång.

Ja hängde inte med i skolan över huvudtaget då skolan innebär massor av just läsning. När ja gick ut skolan så va det helt plötsligt annorlunda. Ja gick bla in på HM två veckor innan sommarlovet började och när jag stod i kön så kom ja på att juste ett sommarjobb skulle ju va bra att ha. Ja sökte jobb när jag stod i kön och fick jobb på HM trots att det va sent ute. Det var dessutom flera tusentals personer som hade sökt jobb där. Jag är glad att dom inte frågade efter mina betyg.

Igår pratade jag lite med Sara Demir. Vi lärde känna varandra på World class och hon har precis startat en egen PT-studio som heter Push By Sara!

644096_10151061321205044_1145776988_nSara och jag i repan på World class

Det är så jäkla kul faktiskt och att just hon startat Linköpings första PT-studio är jag inte alls förvånad över. Den här tjejen är grym. Om du söker en personlig tränare så kan jag varmt rekommendera henne. Jag har inte tränat med henne själv annat än thaiboxning men jag jobbade dagligen med henne på World class och jag är helt övertygad om att det kommer gå så jäkla bra. På fredag ska jag i alla fall hälsa på henne i sin nya studio. 🙂