hur blir man modig?

Jag har haft en soft eftermiddag idag. Var i skolan en sväng och räknade matte. Någonting som slog mig idag på matten är att jag lyckats träna upp min huvudräkning vilket är lite kul med tanke på att jag länge ansett mig kass på det haha

Ja är ju inte direkt någon matte talang antar jag men känner ändå att jag är helt ok på nått sätt. Tänk va det kan hända grejjer när man börjar plugga igen!?

Jag ska snart iväg och träna och senare ikväll ska jag och dom som jobbar i repan på WC käka middag och Bowla! 🙂

tjejpass
Tjejpass i morgon som vanligt. Ingen föranmälan behövs så det är bara komma dit!

I morgon är det ju tjejpass som vanligt då och vi fårla se hur många tjejer som orkar upp till kl 11:00 i morgon 😉

Nu till rubriken. Vi började prata på Facebook om vad som är mod och hur blir man modig? Någon tanke kring det kommentera gärna.

Någon sa att det är någonting man har eller inte har?

Jag tror att det är såhär.

En tuff miljö skapar tuffa människor. Nu tänker ja på ryssar faktiskt. Fördelen många har i Sverige om man nu ska ta det som utgångspunkt är som jag ser det att vi även kan ge en annan viktig pusselbit och det är trygghet så att personer vågar testa sina gränser och där med bli modigare, utvecklas osv.

På sikt så tror jag att båda utgångarna möts. I slutänden måste du va cool lugn när det gäller inom kampsport på hög nivå och då kvittar det hur du hittade lugnet.

Det är bla såna diskutioner som kan komma upp på facebook och adda mig på fejjan för det är helt enkelt lättare att föra diskutioner där än över en blogg 🙂

nu ska jag matchträna igen hörs senare!