Hello bloggen!

hola!

Ja kan ha varit världens sämsta bloggare på senare tid men seriöst så har ja haft häcken full senaste tiden och helt enkelt inte orkat blogga.

Min blogg är ju ett lite sidoprojekt som jag har sedan några år tillbaka för att du som vill ska kunna följa mina matcher och läsa lite om vad jag pysslar med även när jag inte tränar och tävlar.

Sedan ett halvår tillbaka är jag ju nu mera fast anställd på World Class här i Linköping och jobbar som säljare och receptionist. Ja trivs grymt bra och har antagligen världens bästa kollegor!

För er som inte läst bloggen i sommar så har jag bland annat hunnit vara i Kroatien i två veckor och det har varit jätte bra! Det finns massa bilder ifrån resan för dig som vill se under Kategorierna.

Ja har börjat träna inför nästa match nu och det skönt att vara igång igen nu. Jag har lagt mest fokus på styrka men det börjar bli dags att få upp flåset lite igen också 😉

Ikväll ska jag hålla i pass och sen träna själv då vare tänkt. Det är ju en del som ska göras inför matchen också även utanför träningen och ikväll ska jag svara på lite frågor till Fightermag.se om hur det känns inför min kommande match!

Berättar när den publiceras och tills vidare kan nu ju kolla på den här Tv intervjuen som jag gjorde inför en match för något år sedan.