Gröt eller oxfile?

Jaha då va man hemma igen och det känns sådär om jag ska vara ärlig. Jag hade precis börjat känna att jag var på semester och då vill man ju inte åka liksom. Jag kommer att försöka komma iväg en sväng till lite olika ställen nu under sommaren istället med Jossan.

Det har varit en jäkligt bra resa allt som allt och som jag skrev på facebook.”Hellre äta gröt tillsammans än oxfilé ensam”

Det är ett citat ifrån Lukas modyssons film Tillsammans. Det syftar till att så länge man har nära och kära så kan man vara vart som helst och äta typ vad som helst. Nu har vi ätit allt annat än gröt på vår resa! Maten har varit riktigt grym men det är alltså ett utryck för vad som betyder någonting här i livet.

Sitter och kollar lite på bilder ifrån resan. Den här resan kommer jag aldrig glömma tack alla som var med!

20130609-155919.jpg
Typ varje morgon gick vi och käkade frukost på stranden. Vi bodde Max fem minuter ifrån stranden så det va perfekt att vakna till sen dra och äta!

20130609-155255.jpg

Det här var beachen vi hängde på. Ja vet i fan va den heter men det är den man ser på alla vykort vekar det som.

20130609-155311.jpg

Att vakna och lägga sig på stranden va grymt. Det var precis som jag trodde med. Just att bo i en stad med nära till strand var den perfekta kombinationen!

20130609-155339.jpg

Det här var restaurang vi åt på sista kvällen och jag käkade nog det godaste köttet jag smakat. Några hade blivit lite småförkylda och kände typ ingen smak ja tyckte faktiskt synd om dom. Som dom hade inrätt restaurangen skulle ja kunna tänka mig att bo typ.

20130609-154927.jpg

Say hello to Charlie! Vi gjorde om flygkydden lite och döpte honom. Det är sånt där man kan roa sig med på flyget haha

Som ni förstått vid det här laget så har jag lite svårt att släppa alla jobb men jag ska träna på det. Jag vägrar gå in väggen och jag är ledig ifrån alla jobb och att hålla pass till på Lördag.

Det är dock lite saker jag ska göra. Det är några möten på G och saker som ska bli klara. Det är lite kul saker på G nämligen och om det blir som planerat så kommer ni garanterat höra om det. Med betoning på höra 😉

Jag berättar mer i bloggen i veckan.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *