,

Första träningen i Sverige

Igår körde ja första passet på Fight Center sen ja kom hem. Riktigt gött med massa mittsträning och några ronder sparring på slutet.

På gymmet vi körde på i Thailand så va alla tvungen att köra med 16oz handskar. Oz står för hur mycket stoppningen i handsken väger.

Ja kör vanligtvis med 12oz och 16oz är alltså betydligt tyngre handskar då. I Thailand kändes händerna som bly!!

I Thailand kör vi inte lika mycket krokar och slag som vi gör på vår klubb och igår så fick ja skju mjölksyra i armarna. Mina armar var vana att köra korta slagkombinationer med tunga handskar. Nu körde jag mer boxning med lättare handskar och snacka om att kroppen vänjer efter hur man tränar.

20140224-112835.jpg

Lite poosing ifrån Thailand när vi besökte Big Buddha. Dom arrangerade löpturer dit och det va nog tur att vi inte anmälde oss dit för fy fan va långt det kändes. (På moped)

Backen upp dit va inte att leka med alltså vi filmade faktiskt vägen ner så kan lägga upp det senare i veckan haha

Ja vart rätt trött igår alltså. Jag är i bra form men kände mig ändå asseg i kroppen igår. Konstig kännsla men va fan det kan ju inte kännas bra jämt.

Här är ett nytt klipp ifrån ett av mina pass i Thailand.

Idag har jag massa PT kunder, sen ska ja träna folk och mig själv och besöka en polare som fått barn precis så det ska bli kul att träffa mini-människan.