Första inlägget på hundra år

…ok hundra år kanske var lite att ta i men i alla fall nästan snart ett år sedan. Det senaste inlägget jag gjorde var i typ juni förra året.

Jag har funderat lite på det här med bloggandet alltså. Ja bloggade alltså nästan varje dag sedan sommaren 2009 och det måste ju varit av någon anledning. Det måste ha varit någonting jag gillade med det hela för annars skulle jag garanter inte gjort det så pass länge och mycket. Nog sagt. Ja ska i alla fall prova att blogga lite igen för att se om ja helt enkelt fastnar igen.

Vad har hänt annars i mitt liv sen sist då undrar säkert många. hmmm det var en bra fråga. Jag har träffat en tjej som heter Hanna i alla fall hon ligger och sover för tillfället medan ja äter upp hennes godis och dricker te.

Sen har jag slutat jobba på World Class. Jag sa upp mig där innan jul och jobbar nu mera ”bara” med Fight Center. Det är sjukt kul faktiskt och jag måste säga att det känns inte som att gå till jobbet en enda gång.

Just nu håller vi på och filmar lite på klubben. Det började som ett projekt i höstas och tanken var att genom film berätta lite om vad som händer på klubben. Vi gjorde bla filmen om Fight Center.

Det här är första utkastet av det nya träningsklippet som kommer ut inom kort.

10672345_10152992645245804_8058710169197826503_n

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *