Det suger PUNG att inte kunna sova

Suck ja borde va svintrött kan ja tycka. Mycket träning idag,jobb och typ sämsta sömnen i natt.

Ibland känner man sig som världens tråkigaste person. Man tränar och man jobbar om vart annat hela tiden. Ja är sån rutin människa alltså. Ja trivs bra med rutiner och den gör jävligt mycket för träningen inte minst för man blir systematiskt bättre hela tiden.

Jag kommer inte ens ihåg när jag missade en träning senast. Vadå missa liksom? Allt handlar om planering och är man som mig van att träna mycket och indirekt eller direkt leva genom träningen så finns missa träningen inte på kartan.

Det känns bra i vanliga fall men idag känner ja mig som världens tråkigaste person som inte gjort något vettigt alls idag.

När ja börjar tänka efter så kommer jag på flera saker som jag gjort och som varit riktigt treliga faktiskt =)

Ibland behöver man bara sätta sig ner och fundera lite på vad man gör för att inse att man gör rätt mycket.

Ingen semester i sommar men det ja gör nu kommer göra att ja kommer få det betydligt lättare i höst sen inte minst med mig egen träning men även jobbet så klart.

Jag behöver en minisemester tror jag. Frågan är hur och frågan är vart.

bla bla bla ordbajsande i min blogg men ikväll känner ja mig som en så jävla tråkig person. Ska man supa skallen av sig elle nått bara för att bryta rutinerna lite? Bryta rutiner behövs ibland.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *