Det händer på golvet

Chill dag. Vakna klockan tolv. Käkade frulle och kollade på Frisörakuten. Riktigt bra och lärorik program även om ja är helt ointresserad av frisörsalonger. Ja kollar mest för att se hur man inte ska driva en frisörsalong.

Idag har ja haft lite möte med folk ifrån LiU. Ja är alltid öppen för nya sammarbeten och det här tror jag kan bli riktigt bra!

Ja han också med en fika på stan med Hanna.

Det va riktigt skönt väder ute och bara att se solen framme gjorde ju att man blev på bra humör!

Va nere på Fight Center en sväng med för att ringa lite folk och hjälpa alla nya personer som provtränar. Idag hade vi fulla klasser igen och det va svettigt på klubben kan ja lova!

Det känns att man kommit igång med bloggandet igen. Det är rätt soft man ligger i sängen och funderar lite på vad man gjort under dagen eller på vad man ska göra sen ordbajsar man ut det på bloggen vara. Enkelt va?

Aprå säng. Vi sover på golvet nu mera. Sängen är typ sönder. Vi har typ ”legat sönder” sängen eller hur man nu ska förklara det hela. Båda har i alla fall börjat få ont i ryggen av att sova i sängen och vi provar nu att sova på golvet istället för att ligga som två mongon i sängen.

Det är rätt soft har vi kommit på. Lägenheten känns större och man ligger rakt. Det känns  lite som när man va liten och tältade. Tältet är en 25 kvm’s lägenhet nu bara.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *