därför skaffar jag inte katt

Ligger på golvet och chillar lite. Har inte riktigt vant mig vid att sova där än även om ja tycker att det är skönt. Det tar bara liiite längre tid att somna. Kroppen måste liksom vänja sig. Mitt ont i ryggen har i alla fall släppt. Att ligga rakt och sen köra lite extra styrketräning efter thaiboxningen hjälpte för ryggen.

Idag har jag varit och klippt mig. Det kändes sjukt bra och ja försöker klippa mig ganska regelbundet. Delvis för att ja vill se hunk ut såklart och sen för att mitt huvud blir så instängt med mitt tjocka hår. Det växlande vädret gör också att ja blir torr som fana i hårbotten. Om någon undrar varför ja kliar mig i huvet lite extra ibland så är det inte pga skabb elle nått utan för att min röv tydligen inte är gjort för svenskt växlande klimat. Min röv är gjord för att vara i tropiskt klimat med hög luftfuktighet.

När ja kom till frisören gick ja direkt ifrån sängen alltså. Ja har ju inte somnat som vanligt sista tiden och nu hade jag frisörtid klockan ett. OM ja lyckas vakna innan kl tolv så är det bra jobbat och sen behöver jag alltså en startstrecka på sådär två timmar med frukost och en stor kaffe innan ja är fit for fight. Ja måste sett förjävlig ut när ja satte mig i stolen hos frisören helt nyvaken.

Igår trodde jag att Hanna skulle köpa en hund. Den va tydligen hemlös och bla bla …skitsöt så klart och va fan det är ju hon som kommer få ta hand om den. Den kommer få ligga på hennes sida i sängen med för där skulle minihunden tydligen ligga. Hellre hund än katt. Ja tål ju inte katter. Nu menar ja inte tål som i hatar katter, utan ja får typ utslag. Dom är ju rätt gulliga annars.

Aprå på katter så tänker ja alltid på den här bilden när jag tänker på katter. Vem vill ha katt liksom?

1392088_10151995198365804_348884978_n

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *