Corren artikeln

Ett mirakel har hänt. Ja har börjat komma upp tidigt som fan på morgonen. Ja ska nu göra allt för att fortsätta denna goda rutin. Ni som tränar på Fight Center eller vill börja träna kan faktiskt hjälpa mig. Det innebär att boka er på våra lunchpass så att ja måste ta min slöa röv och gå upp och träna er haha ..Nybörjare är självklart välkomna. Passen är för alla nivåer.

Ja ska snart iväg luncha med pappa han var i stan och då får man passa på helt enkelt. Aprå på mat så kom ja på den perfekta jul klappen. Ja har allt ja behöver. Jag har min dator min säng och min lägenhet. MEN ja har ju typ ingen mat hemma så ja äter ju ute 24/7. Så matkuponger är den perfekta julklappen. Eller en egen kock. Ja tror matkuponger blir billigast.

Ja vet att flera väntar på artikeln som Corren gjorde förra veckan. Ja fick svar idag och den kommer ut 24 januari istället då dom hade mycket juljobb att göra i december. Så vi får vänta lite till helt enkelt. Linköpingsposten gjorde däremot en två helsidors artikel om mig och Fight Center för något år sedan. Den och lite annat finns att läsa under i Media här på bloggen.

1620652_10152213568865804_521458842_n Förstasidan.

Det finns ett gäng tv intervjuer också. Vissa finns under i media men ja saknar några. Ja ska se om ja kan få fram dom. Det skulle va kul även om dom är några år nu.

Nee dags att svulla på stan sen ska ja klippa mig jalla 😛