COMEBACK! Hösten 09

Äntligen efter snart ett år av rehabbträning så har jag börjat kunna jogga lite lätt och även börjat bygga upp musklerna runt mitt knä. Det är så jävla kul att bara kunna börja springa igen och köra skuggboxning även om ja måste vänta med sparring och att sparka på saker 😉

Jag tappade 4 cm i omkrets runt knät som ja nu håller på och bygger upp igen. För några dagar sedan så var jag på återbesök på sjukhuset för att kolla vilken styrka ja har i knät och det saknas fortfarande 20 % i styrka i förhållande till mitt andra knä.

Operationen osv har i alla fall blivit lyckad och det är tur jag tänker på vad ja äter i vanliga fall. Det påverkar så klart även själva läkningsproccessen mycket.

Just nu är ja grymt sugen på att komma igång igen o träna och tävla som vanligt. Tyvärr kommer ja inte kunna börja förens tidigast i December enligt min sjukgymnast Sören Ivarsson. Tydligen har jag samma sjukgymnast som LHC (Linköpings Hockey club) har det är lite coolt han är i alla fall skitbra =)

Från att ha gått ifrån elitidrottare på EM till handikapp har gjort att ja fundera rätt mycket och det har varit kanske en av mina svåraste prövningar hittils. Som ja ser det hela nu så är jag hellre borta ett år ifrån kampsportsträningen och tävlandet än att köra igång för hårt eller snabbt och kanske skada knät igen så att ja inte kan tävla alls i framtiden.

Det gäller ju att sätta allting i perspektiv och ja älskar ju kampsport som ni kanske förstått haha!

Det här är det första filmklippet ifrån höstens Comeback och det känns ju att man har en viss rutin endå även om ja känner mig lite, spänd och ringrostig så klart 😉 …det kommer upp fler filmklipp osv fram över så håll utkik!

Till sisst så vill jag vill rikta ett stort tack till alla som stöttar mig och peppar mig igenom det här. Det är du som gör min skillnad och jag hoppas att ja kommer att kunna ge någonting betydelse fullt tillbaka till dig en dag.

//Jonas