Chillaxar hemma!

Äntligen Fredag kväll och till och med jag har lärt mig att uppskatta en lugn och skön fredagkväll. Ja ska va upp hyffsat i morgon eftersom jag lovat att hjälpa till och kränga kaffe och bullar på Lunnevadskolan hela dagen i morgon.

Tanken är att vi ska få ihop pengar så att vi kan åka och göra Berlin osäkert med klassen senare i vår sen 🙂

Som flera av er kanske vet så käkar jag en hel del lax och det är som sagt min favorit fisk. Jag har tyvärr börjat tröttna lite (kanske inte så konstigt iof) och gått över till att börja missbruka nöttfärs istället vilket jag tycker är ett jätte bra och enkelt alternativ.

Du köper helt enkelt hem jävligt mycket nöttfärs och fyller frysen med. Sen några gånger i veckan så trixar du ihop allt med lite sjysst sås och sen portionerar upp inför dom kommande dagarna. Jätte bra, jätte enkelt, och jätte tråkigt men det fungerar bra typ alla gånger som du helt enkelt inte orkar laga någon mat. …efter träningen, innan träningen och på dom dagarna då jag inte går i skolan. När ja går i skolan så köper jag mat …eeeeh ja va ska man säga!!

Jag sitter o funderar på K-1 som går på Hovet nästa fredag. Det är sveriges i särklass mest påkostade tävling och den visas bla live i Tv 4 sport.

Det är flera grymma fighters som kommer att vara med bla Nils Widlund som jag vet att flera personer vill se mig möta 😉

Det skulle va jävligt kul att åka och kolla på K-1 Cirkusen. Håkan som tränar på klubben har fixat en minibuss så vi ska försöka dra ihop ett gäng ifrån Fight Center och åka upp och kollla! Jag känner ju en del kampsport folk så ja funderar på att stanna i stockholm någon dag och följa med på efterfesten senare sen.

En Fighter som ja värkligen ser fram imot att se är Artur Kyshenko. Han var en av K-1 Maxs finaliserna i japan i år och det är en av dom Fighters jag värkligen inspereras av. En tuff fighter och som har det där lilla tekniska extra som jag tyvärr saknar hos många fighers.

Det här är en Highlight med honom och shit han är grym! Han är bla flerfaldig Värlsmästare i Thaiboxning.

Det här klippet brukar ja sätta på fullskärm på datorn och sen dra på stereon rikigt högt innan jag drar och tränar enjoy! (stackars grannar haha)