Bullshit och barnträning

Det är jäkligt mycket som händer på Fight Center just nu! Det är sjukt mycket folk på passen och man kan knappt tro att att det snart är april månad. På dom flesta klubbar så brukar ju folk tappa gnistan nu och det är många nyårslöften som slutar nu. Vi har däremot fullt med folk på våra pass fortfarande vilket är riktigt kul! Det betyder att vi har skapat grupper med människor som trivs bra och som peppar varandra även när inte motivationen är lika stark.

Jag har ju bestämt mig för att fortsätta med mina Barnpass nu med och vi kommer köra på varje tisdag kl 17.00-18.00. Dom har varit uppskattade och man blir glad av barn så är det. Idag målade jag den här efter träningen. Dom hade med lite pennor och papper och det va hundra år sedan jag ritade nått.


Ja fick i uppdrag att rita en arg hungrig läskig haj. Vart den bra? han har gaffeln i högsta hugg. Om ja blir A kändis någon gång så kan ja sälja den här sen 😉

Min nya omtalade projekt drar ju igång nästa måndag med och det är så klart inspirerat av Biggest loser som börjar på fyran nu snart. Ja kallar det Linköpings Loser´s. Det är många som vill börja träna men som inte vet hur dom ska börja eller har någon som kan hjälpa dom igång. JAG ska va hjälpa dom mest otränade personerna i Linköping igång med sin träning och bygga upp sinne, kropp och själ med kampsport och funktionell styrketräning,

Vi kommer börja sjukt lugnt och sen bygga upp personens vecka för vecka samtidigt som intensiteten ökar. Mitt mål är att dom som tränar med mig ska kunna planera och träna själva sedan om det skulle behövas. Jag kommer i alla fall vara med dom ifrån början till slut och det kommer ingå kostföreläsningar riktigt bra rabatter på kostscheman för dom som tränar.

Jag ska dessutom pricka av närvaro på passen och ringa folk som inte kommer utan en bra anledning. Ja har hört ALLA anledningar till varför man inte kan träna så mig kommer dom inte kunna bullshita sig bort ifrån träningen.

En annan grej som är på G är att vi har börjat filma på Fight Center och det kommer jag berätta mera om i nästa blogginlägg. Det kommer bli en del nakna kroppar i filmningarna så håll utkik 😉

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *