Bloggmöte

KUKEN! ..ja försov mig idag. Ja la mig tidigt igår. somnade och vaknade typ tre på natten och låg vaken till kl sju på morgonen. somnade typ sju på morgonen igen och vaknade elva senare på dagen. Mötet va kl ett men då hade jag somnat om pga sömnbristen på natten. Så jävla störande.

Mitt projekt hej ja ska vakna tidigare på dagen går sådär. Ja går upp tidigare men somnar ändå lika jävla sent på natten fast ja lägger mig tidigt. Till slut blir ja så trött att jag kan sova vart som helst.

Idag hade jag bloggmöte/frukost/lunch med Mr.s Allt utom lagom.

15682257_10154554201000804_936619717_o
Lisa Engelke bjöd på ”frukost”.

Hon va tydligen en timme tidigare fick jag reda på sen och eftersom att ja kom senare så fick hon lite extra tid på stan helt enkelt. Ja vet inte vem som är värst? LOL

Lisa håller pass på klubben som sagt men hon håller även personlig träning i Thaiboxning och MMA för dom som vill. Hon har bla varit med i landslaget i MMA i två år och tränat kampsport vääääldigt länge. Vi diskuterade i alla fall lite framtid och hur vi ska sammarbeta och utveckla hennes blogg i framtiden.

Det här är en skön tjej och det är kul att ha henne i teamet. Tack för frukost Lisa om du läser det här. Ursäkta att ja va så jääävla sen!! Ja hoppas att det va värt det ändå.

För er som undrar. Ja hatar verkligen att försova mig. Okey att ja är lite tidsoptimist men att vakna upp och inse att FUCK ja somnade OM!! Det är ingen rolig känsla.