Är redan hungrig!

Tänkte berätta lite om helgens match! Jag mötte alltså Pavel Lukashin i en 5 ronders match utan skydd.

Allting kändes faktiskt riktigt bra och det känns att man börjar komma igång med att gå matcher med allt vad nervositet och sånt innebär. Jag har gått mycket matcher det här var faktiskt min 47 match i ringen i fullkontakt då så klart men matchvana är en färskvara precis som sparring är.

Jag satte faktiskt nästan allting jag ville göra i matchen vad jag kommer ihåg och både sparkar emot kroppen och låren satt fint och jag kände mig avslappnad. Även clinchen kändes bra men Pavel visade sig vara bättre där och vann matchen. Domaren bröt matchen i tror det var tredje ronden för att jag hamnade ner med huvudet för mycket i clinchen.

Utvecklingen går åt rätt håll i alla fall och varje match känns som ett klart steg framåt. Ibland möter man motståndare som är bättre på vissa saker och då är det bara bocka och buga. No hard feelings och sen komma igen helt enkelt.

pratade en del med Pavel efter matchen också och det visade sig vara en mycket trevlig person!

jagviktor
En bild ifrån invägningen på Kick SM. Jag och min Coach Viktor tjockar

Jag är så jävla sugen på att fightas igen! Först ska ja läka mina skenben efter helgens match.

Fick förresten erbjudande om en stor match på en gala i höst. Det är emot en en riktigt bra motståndare men kommer berätta mera om det fram över sen för just nu är ingenting klart än.

I helgen när ja fightades fick ja erbjudande om en annan gala i Skövde också. Det är kul att det är så många som vill ha mig på deras galor och ja kommer gå så mycket matcher jag kan.

Många personer vill gå matcher när dom känner sig redo eller tillräckligt bra jag vill gå matcher regelbundet och utvecklas med varje match och ni som vill kan ju följa allting här i bloggen i både med och motgångar.

Förhoppningsvis så kan jag inspirera andra samtidigt!