,

Äntligen på plats i Thailand

Resan hit gick riktigt bra och även om ja inte sovit bra på över 2 dygn så har själva resan gått bra.

Ja är nu är äntligen på plats och har kommit igång med träningen. Ja började med personlig träning och tanke är att ja ska träna en gång per dag första tiden tills kroppen vant sig lite framför allt vid att träna med 35 graders
värme.

Under första passet så va man helt vimmelkantig efter första ronden mitts. Vi körde mittsträning i en timme sammanlagt och helt seriöst så trodde ja att magen vände sig helt ut och in alltså. Svårt att förklara känslan. Det var en kombination mellan håll och andnöd typ.

…hade ja ätit nära inpå där så hade jag garanterat spytt under en träning för första gången.

20140204-142007.jpg

Inga problem att få träningsmotivation här folk tränar överallt och dom har fyra fem ringar på plats + en bur + e hel avdelning för typ crossfitt träning. Ett rätt stort ställe alltid med andra ord.

Igår hyrde vi vespa eller vad det heter och körde till stranden efter träningen. Det är en kombinerad träning och semester så ja måste ju bada lite med. Steka i solen är inte min grejj direkt och solen är superstark här så inget som rekommenderas ändå.

20140204-142255.jpg

Ja övningskör lite. Jossan som ja åker med får köra dock hon har ju i alla fall körkort sen innan. Det är rätt farligt att köra här. En kille ifrån gymmet som hyrde Wespa eller va det nu var krockade igår fick ja höra idag. eller ”Gut crosched” som dom sa.

Vi körde emellan två bilar på huvudled igår bara det kändes idiotiskt. Pulsen va uppe rätt högt några gånger men det gick faktiskt skitbra. Det kändes stabilt att åka så det va mest kul hehe

..man får dock passa sig. Det kan gå jävligt snabbt när man dör.

Vi får se om det blir någon mer åk fram över. Glömde ja säga att det är vänster trafik här med?

Dags att vila lite innanträningen. Ja är satt i den avancerade gruppen och man måste va fokuserad när man tränar med dom.

Kul som fan är det i alla fall! Vi hörs snart igen.