Äntligen måndag

Asså efter den här hjärndöda helgen så är det faktiskt skönt att det är måndag. Ja gillar att jobba och jag hatar att bara vara hemma o inte göra ett skit. Eller ibland är det skönt att bara vara hemma men dom dagar ja inte gör någonting så känns det som om ja inte har något liv typ. Sa jag att jag gillar att jobba?

Det här kan vara den mest hjärndöda helgen i mitt liv och ja känner jag mig fan helt apatiskt alltså.

Eftersom att jag inte gjort något vettigt och bara käkat massa skit i helgen så är jag utvilad som få och vaknade utav av mig själv faktiskt redan kl va halv sju (på den riktiga morgonen)

15536868_10154526214040804_1790525683_o

Planer för veckan då. Jag ska hålla i sju pass i thaiboxning, ringa lite folk, planera resan till Stockholm på lördag och göra massa kvitton. Det kan var det tråkigaste med mitt jobb. Att skriva många kvitton. För hand dessutom. Flera av dom som tränar får iof friskvård och det är bra. Aktiva anställda ökar produktivitet och minskar sjukfrånvaron. Win and win helt enkelt för alla 🙂

Den här veckan kommer Fight Center att vara med i Corren. Troligtvis idag eller i morgon. Så missa inte! Tipsa och dela den till alla du känner för den artikeln ska vara över hela jävla internet!