Maskrosbarn

Sitter och läser lite olika bloggar. Jag bloggar ju själv men jag följer inte så många bloggar faktiskt. Ja har ju lite svårt med läsandet. Det tar väldigt mycket energi kan man säga. Dom bloggar jag läser är oftast av personer jag känner på olika sätt och det är sättet dom skriver på som är helt avgörande om ja faktiskt fortsätter läsa eller ej. Det kanske låter självklart men eftersom att jag tycker att det är lite jobbigt att läsa så tröttnar jag snabbt. Det måste vara kul eller intressant helt enkelt. Inte bara dagens outfit osv.

Personligt är bra och personer med lite bakgrunds story är alltid roligare att följa. Just nu läser jag Lisa Engelkes blogg.

10178034_688097957918727_8780001466054350700_n Lisa vinner en av sina matcher.

Vi har tränat en hel del ihop och hon håller också pass på jobbet även om det va ett tag sedan nu. I bloggen berättar hon bla om sin uppväxt och det här är en tjej som fått växa upp tidigt pga sin dysfunktionell familj. Jag känner igen mig en del i det hon skriver. Jag är inte uppväxt i en dysfunktionell familj men jag vart bortlämnad som barn och började tidigt fundera på livet stora frågor som vad det var som gjorde mitt liv värt att leva och varför ja kände mig så jävla ensam. Ni som vill kan läsa mera om det under om mig här på sidan.

Lisa är ett maskrosbarn, hon skriver bra och är en av dom som inspirerar mig så in och läs mer här

Idag ska jag träffa Sara och se hur hon har det i sin nya PT-studio. Det ska bli skitkul att se hur hon fått till det. Det har renoverats en heel del vad jag sett. 🙂